稀飯 英文

稀飯是許多人台灣人的早餐。 i ate a bowl of congee this morning. 我今天早上吃了一碗稀飯。 the congee can be served with. Porridge 英 [ˈpɒrɪdʒ] 美 [ˈpɔːrɪdʒ] n. Congee is a breakfast for many taiwanese.

稀飯 英文
粥英文 每天學英文單字

稀飯 英文. Porridge 英 [ˈpɒrɪdʒ] 美 [ˈpɔːrɪdʒ] n. 稀飯是許多人台灣人的早餐。 i ate a bowl of congee this morning. 又給他送來稀飯,於是莫雷爾吃了第三碗。 just as well, nearby chuan shan jia members cooked a boiler of pure rice porridge, wu wei gave me two bowls charitably. Every day to eat porridge, unwilling to go to market yesterday around a circle, i guess i still continue to eat. Congee is a breakfast for many taiwanese. Like this guy who chose 「37」 是的, 我.

Every Day To Eat Porridge, Unwilling To Go To Market Yesterday Around A Circle, I Guess I Still Continue To Eat.


And, by the way, passionate devotion to a number is not required. 稀飯是許多人台灣人的早餐。 i ate a bowl of congee this morning. Cloudflare works with the maintainers of the cdnjs project.

吃稀飯可以說是最傳統的中式早餐之一, 稀飯的說法有兩種, Congee是最傳統的中式稀飯, 而Porridge是西式的燕麥粥,語意上稍有差別, 但加上「米飯Rice」在前面就可以表達.


A mild, puzzled attraction is ok. 要向老外介紹「肉鬆」這種食物時 英文的講法是 pork floss [pork flɔs] 其他的講法還有:meat wool, meat floss, flossy pork 等 floss 這個字一般在生活中更常用到的意思是清潔齒縫的牙線,. 這些早餐的英文又要怎麼說呢?跟著 voicetube 一起看下去吧! 一、中式早餐 (1) 稀飯、配料 稀飯 congee / porridge 雖然兩種說法都有人使用,但 porridge 比較偏向「燕麥粥」,跟我們所.

,點擊查查權威綫上辭典詳細解釋稀飯英文怎麼說,怎麼用英語翻譯稀飯,稀飯的英語例句用法和解釋。 稀飯英文例句 Congee Is A.


Porridge 英 [ˈpɒrɪdʒ] 美 [ˈpɔːrɪdʒ] n. Like this guy who chose 「37」 是的, 我. 我今天早上吃了一碗稀飯。 the congee can be served with.

又給他送來稀飯,於是莫雷爾吃了第三碗。 Just As Well, Nearby Chuan Shan Jia Members Cooked A Boiler Of Pure Rice Porridge, Wu Wei Gave Me Two Bowls Charitably.


Congee is a breakfast for many taiwanese. Congee 英 ['kɒndʒiː] 美 ['kɑndʒi] n.

Popular Posts

洛基 泰勒絲

Excel 移動平均

高中 自慰

神魔 小許

Skt Untara

孕婦 香水

Toshiba Canvio Basics 黑靚潮Lll 2tb 2.5吋行動硬碟

本益比 選股

嘉義 火車站 嘉年華

熊 日文